Tanker i en Coronatid (2) - En hilsen fra Per

Tanker i en Coronatid (3)

I dag er det tre uger siden, Mette Frederiksen lukkede Danmark ned. På en måde er tiden gået vildt hurtig, men samtidig også det stik modsatte. Jeg plejer egentlig at trives meget godt i mit eget selskab, og jeg går ikke sådan rundt og bliver ensom. Men jeg kunne, efter ret få dage, faktisk godt mærke en ændring i mit humør. Det er ikke så meget dét, at jeg går rundt alene. Det er mere dét, at muligheden for at se andre mennesker ikke er der. Dét gør mig lidt småskør. Jeg føler mig berøvet for min frihed. Det gør vi vel alle for tiden. Det er jo ikke specielt for mig. Men jeg troede faktisk, at jeg sagtens ville kunne leve med at skulle være isoleret på denne måde i længere tid.

Det er lidt ligesom, jeg har det med slik og chips. Hvis jeg ved, at det er til rådighed i et skab eller en skuffe, så kan jeg sagtens lade det ligge, men hvis ikke det er i huset, så begynder jeg at hungre efter det. Sådan har jeg det med det fysiske møde med andre mennesker. Jeg behøver det ikke hvis jeg ved, at jeg altid kan opsøge det, når jeg har lyst. Men lige nu hvor ingen må ses med hinanden i levende live, så mangler jeg det.

Jeg mangler at kramme mine kolleger på kontoret godmorgen, når de møder ind om morgenen. Jeg mangler at småsludre lidt med Karoline i Lagkagehuset, når jeg henter kaffe. Jeg mangler at se alle de andre biler på vejene om morgenen. Jeg mangler at se liv i byen, og jeg mangler at gå ud at spise. Fællesskabet.

Og selvom jeg til dels oplever at mangle fællesskabet, så ved jeg, at det er der. Det mærker jeg jo hver eneste dag. Det er bare på en anden måde, at fællesskabet er til stede nu. Det er virtuelt. Online.
Så der er ingen tvivl om, at der venter en anden verden, når vi er kommet på den anden side. Måske en bedre én af slagsen?

Indtil da vil jeg lægge et nyt puslespil eller ti, drikke noget mere alenekaffe, holde nogle flere onlinemøder, drikke vin mens jeg kigger på de andre gennem skærmen og kramme dem jeg holder af og kan komme tæt på.

Stay at home!

Louise // Centerleder

 

 

———-

Har du lyst til at være gæsteblogger på Frivilligværkets blog og dele dine tanker om en coronatid i en coronatid? 

Send tekst og gerne et billede eller to til birgitte@frivilligvaerket.dk eller annemette@frivilligvaerket.dk

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tanker i en Coronatid (2) - En hilsen fra Per